“Yam is de mantra van het hartchakra. Dit energiecentra staat voor verbinding en liefde.”

In 1997 ben ik gestart met het beoefenen van yoga en ik was direct verknocht. Yoga geeft me rust, kracht en inzicht. Nog elke dag geniet ik ervan. Mijn vier-jarige opleiding tot yoga-docent heb ik bij Saswitha in Bilthoven gedaan. Deze opleiding sprak me aan door de klassieke en degelijke aanpak en het is tevens de oudste opleiding in Nederland. Bij de modules heb ik me verdiept in de adem, jongeren, kinderen en mindfullnes en meditatie. In mijn afstudeerscriptie heb ik de verschillen en overeenkomsten onderzocht tussen de Chakra-psychologie en de "Kanjertraining". Begin 2012 vond ik de tijd rijp om yoga-les te geven. Een lang gekoesterde wens kwam uit. Ik doe waar ik in geloof, plezier in heb en altijd in kan blijven ontwikkelen.

“In het geven van yogales komt voor mij veel samen: lesgeven, gezond bezig zijn met  lichaam en geest, bewustwording. Het pad van vrijheid en liefde.”

Ik ben in 1972 geboren in Brabant. In mijn jeugd heb ik actief gebadmintond en veel geturnd. Na de Pabo in Nijmegen en mijn afstuderen als onderwijskundige aan de Universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest in het adviesvak. In 2003 heb ik  Amsterdam ingeruild voor het bosrijke Amerongen. Ik ben daar getrouwd en we hebben twee kinderen. Sinds 2007 werk ik als leerkracht op een basisschool in Maarn. Ook daar integreer ik mijn kennis en ervaring van yoga in de dagelijkse werkzaamheden met kinderen.