"In de lessen richt ik me op het ontwikkelen van innerlijke kracht, balans, plezier en bewustwording. "

Drie doelgroepen:
volwassenen, jongeren en kinderen.

De lessen worden gegeven vanuit de Hatha yoga traditie. Inspanning (Ha is zon) en ontspanning (Tha is maan) om lichaam en geest in balans te brengen. Het doel van yoga is je lichaam, adem en geest leren kennen. Benieuwd naar de reacties en ervaringen van de cursisten, lees ze hier.

Yoga voor volwassenen

Deze les bestaat uit traditionele hatha yoga-oefeningen. Hierbij kun je denken aan fysieke houdingen voor het hele lichaam, adembeheersing, concentratie, meditatie en ontspanningsoefeningen. Het is een afwisseling van inspannende en ontspannende oefeningen. Dynamisch en statisch uitgevoerd.

Deelnemers geven aan dat het een rustpunt in de week is waarvan je opgeladen naar huis gaat. En dat het prettig is bewust bezig te zijn met je lichaam en je geest.

Yoga voor jongeren

Deze les is voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. In deze les komen fysieke oefeningen voor het hele lichaam aan bod. Tevens adem-, concentratie-, meditatie en ontspanningsoefeningen. Deze hatha yoga-oefeningen worden dynamisch uitgevoerd en vervolgens een moment statisch aangehouden.

Jongeren geven aan dat ze de lessen fijn en plezierig vinden: “Samen actief bezig te zijn, los te komen, lol te hebben, uit te wisselen en ook even lekker te ontspannen”.

Yoga voor kinderen

Deze les is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De yoga houdingen worden spelenderwijs aangeboden. Er wordt gebruik gemaakt van verhalen, gedichtjes, muziek, klankschaal, massage, tekeningen en spelvormen.  We doen naast de fysieke oefeningen, ontspanning-, concentratie- en ademoefeningen. In deze lessen werken de kinderen ook samen.

Kinderen geven aan dat ze de spelletjes en de massage het fijnst vinden: "Ik voel me rustig na de les".

maandag middag

€ 7,50 / per les

Yoga voor kinderen 15.45 tot 16.45

maandag avond

€ 10,- / per les

Yoga voor jongeren 19.00 tot 20.15

maandag avond

€ 12,- / per les

Yoga volwassenen 20.30 tot 21.45

dinsdag avond

€ 12,- / per les

Yoga volwassenen 19.00 tot 20.15

dinsdag avond

€ 12,- / per les

Yoga volwassenen 20.30 tot 21.45

woensdag ochtend

€ 12,- / per les

Yoga volwassenen 9.00 tot 10.15

Individuele les

€ 45,- / per uur

Tijdstip in overleg

Proefles of losse les

€ 13,- / per les

In overleg