Boek door Jogchum Dijkstra en Salvatore Cantore

Zien door Yoga
In dit boek worden de yoga sutra’s uitgelegd die duizenden jaren geleden ontstonden en nu nog steeds hun waarde hebben natuurlijk inclusief het achtvoudige pad . Een boek voor de filosofen onder ons.

Boek door Anodea Judith

Chakra Werkboek
De zeven chakra’s worden uitgebreid uitgelegd en tevens worden per chakra ademoefeningen, fysieke-oefeningen en meditaties gegeven. Dit boek is voor degenen die hun bewustzijn willen vergroten.

Boek door B.K.S. Iyengar

Yoga Dipika
Dit is het meest complete Hatha-Yoga boek.  Met foto’s en beschrijvingen van alle traditionele oefeningen. Dit boek is voor de sportievelingen.

Boek door Orit Sen-Gupta

Het geheim van yoga. De weg naar de vayu’s.
Het geheim van de yoga is de adem die het lichaam en de geest verbindt. Dit geheim wordt toegelicht en met oefeningen toegankelijk gemaakt voor iedereen die de kracht van de adem wil gebruiken. Dit boek is voor degenen die het geheim van de adem willen ontdekken.

website

paradijsopaarde
Paradijsopaarde.nu is een plaats voor inzicht, uitzicht en overzicht over hoe jouw leven te leven als ware je al in het Paradijs.

website

yogaonline
Yogaonline.nl is de grootste yogawebsite van Nederland! Met yogavakanties, yoga-oefeningen, yogatv, een yogascholen databse, een yogashop, blogs en meer.