Adem Coaching met Transformational Breath

Bij Transformational Breath (TB) wordt de techniek van de volledig verbonden adem gebruikt. Volledig wil zeggen met het middenrif waarbij de adem zowel in de buik als in de borst komt. Verbonden wil zeggen zonder adempauzes; de in en uitademing volgen elkaar op. Deze zelfhelende ademtechniek is een prachtig instrument die op een effectieve manier helpt om bij je ware kern te komen. Je kern van liefde, vreugde en vitaliteit. Deze ademtechniek helpt blokkades op te heffen en ademgebieden te verruimen of ontdekken. De kwaliteit van je volledige adempotentieel wordt benut. Je ervaart meer ruimte, vrijheid en ontspanning.

Hoe verloopt een sessie

  • Coachgesprek gericht op het formuleren van een intentie voor de sessie. Waarvoor ga je ademen? Wat is je wens?
  • Begeleide ademsessie: Tijdens de sessie lig of zit je op een zachte ondergrond. Je gaat verbonden ademen, dus ademen zonder pauzes. Er is muziek ter ondersteuning van een aangename flow.
    Ik begeleid de adem door tegen je te spreken en door je aan te raken. Je lichaam krijgt hierdoor suggesties waar er spanning is die losgelaten kan worden of waar de adem niet komt. De adem komt hierdoor tijdens de sessie op nieuwe plekken in het lichaam en het middenrif ontspant. Hierdoor worden mentale en emotionele blokkades opgeruimd en kan integratie plaatsvinden.
    Na dit actieve gedeelte komt de fase van ontspanning en integratie. Je ligt en hoeft verder niets te doen.
  • Tot slot is er een kort nagesprek met terugkoppeling van je ademanalyse.

Praktische Informatie

Losse sessie 2 uur Particulier € 95,- Zakelijk € 140,-

Traject 5 sessies Particulier € 450,- Zakelijk € 650,-

Locatie Rijnkapel, Imminkstraat 2a, 3958 CG Amerongen