Ademcirkel

Bij een ademcirkel ademen we in een kleine groep van ongeveer 6 mensen, met 2 ademcoaches. We gebruiken de krachtige en liefdevolle techniek van de bewust verbonden adem. Dit is ademen met het middenrif en zonder pauzes. Deze ademtechniek helpt je door emotionele en mentale spanningen heen te gaan. Verder worden nieuwe ademgebieden toegankelijk gemaakt en ontdekt. Je ware kern van liefde, licht en vreugde komt in je bewustzijn en wordt ervaren. Veel gehoorde uitspraken na een ademsessie zijn: ik voel me helder, verbonden, gecentreerd, ontspannen, liefdevol, vrolijk, geaard. Een ademcirkel kan ook gezien worden als een kennismakingsworkshop met de adem.

Hoe verloopt de ademcirkel

  • We starten met een geleide meditatie. Je wordt je hierdoor bewust van je huidige adempatroon en je verlangens voor je fysieke, mentale of spirituele lichaam.
  • Iedereen formuleert, naar aanleiding van de meditatie, een intentie. Dit is een krachtige zin waarin je behoefte duidelijk wordt verwoord. Dus waarvoor je wilt ademen. Dit geeft je mentale systeem richting tijdens de sessie.
  • Uitleg door de coaches over ademniveaus, functionele adempatronen, belang van de adem en demonstratie van de verbonden ademtechniek.
  • Je gaat verbonden ademen, liggend op een zachte ondergrond. Er is muziek ter ondersteuning van een aangename flow. De coaches begeleiden de adem door tegen je te spreken, je aan te raken of je houding te veranderen. Je lichaam krijgt hierdoor suggesties waar er spanning is die losgelaten kan worden of waar de adem niet komt. De adem komt hierdoor tijdens de sessie op nieuwe plekken in het lichaam en het middenrif ontspant. Hierdoor worden mentale en emotionele blokkades losgelaten en nieuwe ademgebieden geopend. Waardoor je zicht krijgt op jouw kern van licht, liefde en vreugde.
  • Integratie en ontspanning. In deze fase komt de energie die je hebt opgewekt bij het actieve verbonden ademen tot rust. Integratie vindt plaats doordat je je overgeeft en vertrouwt op het proces. Je ontvangt en hoeft verder niets te doen.
  • We ronden af door uit te wisselen en gezamenlijk nog wat te drinken.

Praktische Informatie

Ademcirkel   maandelijks op dinsdagavond  € 55,-

(geplande data:  28 mei, 19 juni 2024

Tijd 19.30 – 22.00  uur

Locatie Rijnkapel, Imminkstraat 2a, 3958 CG Amerongen

Verdere mogelijkheden:

Individuele ademsessie op afspraak € 135,00

Duo ademsessie op afspraak € 85,00  per persoon

Ademgroep op vrijdagochtend  17 mei, 31 mei, 14 juni 28 juni. van 9.30-12.30 u. In een kleine vaste groep  verdiepen, verbreden en versterken van je adem en jezelf. Bijdrage  € 350,00  per persoon (incl. BTW)

Ademretraite

Weekend 1: 15, 16, 17 november 750,- en weekend 2: 29,30 nov en 1 dec 750,- Samen te volgen voor 1450,-