Ademcoaching met Bewust Verbonden Ademen

Verbonden ademen wil zeggen dat je ademt zonder pauzes. Je verbindt de in en de uitademing zodat je adem een cyclische flow wordt. Bewust wil zeggen dat je er met je aandacht bij blijft, dat je het aangaat, dat je toestaat. Je volgt je adem en daarmee de wijsheid van je lichaam. Je ademt met het middenrif waarbij de adem zowel in de buik als in de borst komt. Zodat je volledige adempotentieel benut wordt. Deze zelfhelende ademtechniek is een prachtig instrument wat ervoor zorgt dat je op een effectieve manier bij je ware kern komt. Je kern van liefde, vreugde en vitaliteit. Deze ademtechniek helpt blokkades op te heffen en ademgebieden te verruimen of ontdekken. En daar is moed voor nodig; de moed om het aan te gaan, om volledige verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen. Na een sessie ervaar je meer ruimte, vrijheid en ontspanning.

Hoe verloopt een sessie

  • Coachgesprek gericht op het formuleren van een intentie voor de sessie. Waarvoor ga je ademen? Wat is je wens?
  • Begeleide ademsessie: Tijdens de sessie lig of zit je op een zachte ondergrond. Je gaat verbonden ademen, dus ademen zonder pauzes. Er is muziek ter ondersteuning van een aangename flow.
    Ik begeleid de adem door tegen je te spreken en door je aan te raken. Je lichaam krijgt hierdoor suggesties waar er spanning is die losgelaten kan worden of waar de adem niet komt. De adem komt hierdoor tijdens de sessie op nieuwe plekken in het lichaam en het middenrif ontspant. Hierdoor worden mentale en emotionele blokkades opgeruimd en kan integratie plaatsvinden.
    Na dit actieve gedeelte komt de fase van ontspanning en integratie. Je ligt en hoeft verder niets te doen.
  • Tot slot is er een kort nagesprek met terugkoppeling van je ademanalyse.

Praktische Informatie

Individuele sessie 2 uur Particulier € 135,-. Zakelijk € 185,- (excl. BTW)

Traject 5 sessies Particulier € 650,-  Zakelijk € 875,- (excl. BTW)

Locatie Imminkstraat 1a  of Holleweg 32 Amerongen

Verdere mogelijkheden:

Duo ademsessie op afspraak € 85,00  per persoon

Ademgroep op vrijdagochtend  17 mei, 31 mei, 14 juni 28 juni. van 9.30-12.30 u. In een kleine vaste groep  verdiepen, verbreden en versterken van je adem en jezelf. Bijdrage  € 350,00  per persoon (incl. BTW)

Ademretraite

Weekend 1: 15, 16, 17 november 750,- en weekend 2: 29,30 nov en 1 dec 750,- Samen te volgen voor 1450,-